perjantai 9. maaliskuuta 2012

La Laanta

Wazzuuuuuppp!! Eilen olimme saarikierroksella sellaisella hauskalla avolavaautolla, joka haki meidät aamulla bungalowilta. Ensimmäiseksi menimme Old Towniin eli vanhaan kaupunkiin, jossa oli La Laanta Festivaalit. Kaupunki oli aika hieno. Kävelimme kaupungilla ja kävimme kaupoissa.

Sitten menimme merimustalaisten luo. Merimustalaiset ovat Lantan alkuperäiskansaa. Kylästä ei ole paljon muuta sanottavaa kuin että siellä oli tosi köyhää.

Jatkoimme matkaa vuorelle, jossa kävimme syömässä. Minä otin green chicken curry with chicken, se oli tosi tulista mutta hyvää.

Matka jatkui saaren länsirannalle, jossa kävimme autiorannalla katsomassa hurjia aaltoja. Siellä ei uskaltanut oikein uida, aallot olivat tosi isot.

Illalla oli hurja ukkosmyrsky ja satoi kamalasti. Meidän bungalowilta katkesi sähköt monta kertaa. Onneksi aamulla taas oli tyyntä ja aurinko paistoi.

Heihei kaikille, aurinkoa!

2 kommenttia:

  1. Moi Luukas & matkaseurue! Hienolta näytti toisella puolella Lantaa. Ostitteko riippumattoja, entä joko kävitte öljyhieronnassa Mr.Leon kanssa? Entäs ne lasten kanavat, entäs läksyt? Jääkaapissa odottaa pari Kelluketta ja iso pullo Ice Fruitia, kun tulette kotiin. Hauskaa loman jatkoa t:isi

    VastaaPoista
  2. Moi isi! Ei löydetty sopivaa riippumattoa, mutta ostettiin Leon kanssa hienot korut. Tänään mennään hierontaan, ehkä niiden Leon frendien paikkaan. Bungalowissa näkyy cartoon network, sieltä tulee ihan jullia ohjelmaa, kuten dragon ball. Heihei!

    VastaaPoista