sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Sawadee!

Ja terveiset helteiseltä Koh Lantalta. Saavuimme tänne pitkän matkan jälkeen. Lensimme siis Helsingistä Krabille ja sieltä tulimme autolla ja kahdella lautalla Koh Lantalle. Matka oli tosi pitkä ja aika tylsä, mutta todellakin sen arvoinen.

Äiti oli varannut meille bungalowit rannalta, joten menimmekin heti mereen uimaan. Uimisen jälkeen söimme, minä otin kahden chilin tom yamin ravuilla, taivaallista!


Illalla olin tosi väsynyt enkä edes jaksanut lähteä äidin ja Leon kanssa iltakävelylle. He toivat minulle iltapalaksi banaaniananaspannukakun. Sen voimin jaksaa levätä.
Ensimmäisen thaimaanpäivän terveisin,

Luukas

3 kommenttia:

  1. Moi Luukas - vaikuttaa tosi kivalta, olisinpa mäkin siellä! Onko rannalla yhtä paljon rapuja kuin viimeksi? Muista rasvata ihoa ja juoda paljon. Aion lukea sun blogin joka päivä. Terveisiä muille! T.Isi

    VastaaPoista
  2. Moi Luukas, tosi hienoja kuvia Thaimaasta. Tekee mieli lähteä itsekin. Isältäsi sain tämän linkin ja seurasimme Chiaran kanssa matkaanne. Tänä kesänä yritämme mekin päästä Thaimaaseen. Terveisiä Italiasta: Ari ja Chiara

    VastaaPoista
  3. Moi Ari & Chiara! Hauskaa, että olette lukeneet blogiani. Täällä on ollut kivaa, kannattaa siis tulla. Terkkuja myös äidiltä ja Leolta!

    VastaaPoista