sunnuntai 11. maaliskuuta 2012


Terwe! Tänään olimme retkellä Koh Rokilla. Aamulla piti herätä aikaisemmin kuin yleensä, koska vene tuli hakemaan jo 08.20. Kun lähdimme otimme ensin muita kyytiin toisilta hotelleilta. Sitten matkasimme tunnin verran avomerellä.


Saavuttuamme Koh Rokille yksi tyyppi tuli sanomaan, että ketkä haluaa mennä rannalle ja ketkä kauemmas snorklaamaan. Mummi ja Leo menivät rannalle jäivät maihin, minä, äiti, pappa ja osa muusta porukasta menimme kauemmas ja snorklasimme veneestä. Siellä vedessä oli tosi hienon näköistä. Siellä oli kalaparvia, isoja kaloja ja paljon koralleja. Siellä näki hyvin koska vesi oli niin puhdasta. Opin sukeltamaan syviä sukelluksia snorkkelin kanssa.Sitten menimme takaisin Koh Rokille, missä muutkin olivat. Siellä me söimme ja ruoka oli hyvää.

Ruuan jälkeen kiipesimme äidin kanssa näköalapaikalle. Matkalla näimme isoja varaaneja. Ne oli tosi hurjannäköisiä ja - kokoisia. Saarella oli myös paljon rapuja, Leo pyydysti niitä käsiinsä.


Näköalapaikalle vievät rappuset olivat tosi pitkät, rappuja oli varmaan satoja. Me ihan läkähdyimme, kun oli niin kuuma, eikä äiti jaksanut edes tulla ihan huipulle asti. Kävelyretken jälkeen uimme ja snorklasimme rannassa.


Paluumatkalla pelästyin kun äiti sanoi että snorkkelit otetaan varmaan kohta pois. Mutta äiti oli väärässä, sillä me snorklasimme vielä kerran.

Kotimatkalla otimme Leon kanssa veneessä torkut, päivä merelle väsytti. Sawadeetä kaikille ja aurinkoa!

Luukas

2 kommenttia:

  1. Moi! Toi varaani on kyllä muuten aika hurjan näköinen otus, oliskohan Leo uskaltanut käydä paijaamassa sitä? Oletteko jo käyneet Krabin kaupungissa shoppailemassa? Jos saa jo toivoa tuliaisia, niin sen rannekorun lisäksi niin paljon vihreää ja jasmiiniteetä kun jaksatte kantaa! Helsingissä tänään jo 5 astetta lämmintä, aurinkoa ja pyöräilykausi alkoi. Terveisiä t:isi.

    VastaaPoista
  2. Moi, en usko, että Leo olisi varaania uskaltanut paijata, niin hurja se oli. Emme ole käyneet Krabissa emmekä taida edes mennä, kukaan ei jaksa shoppailla tässä helteessä. Mielummin menemme snorklaamaan, huomenna taas uudelle retkelle. Ja joojoo, teetä tuodaan.

    Luukas

    VastaaPoista