tiistai 13. maaliskuuta 2012

Lungia menoa


Huh hellettä. Aika kuluu täällä leppoisasti. Olemme viettäneet päiviä rannalla. Olen lukenut kirjoja varjossa, uinut, bodysurffannut ja harjoitellut uudella punospallollani (täällä paikalliset pelaavat sellaisella footbag-tyyppistä peliä, vähän kun me koulun pihalla ykää). Meillä on myös uimalauta, jolla olemme Leon kanssa surffanneet aalloissa.


Rantapäivien jälkeen olemme käyneet hieronnassa. Se tekee hyvää, siinä meinaa melkein nukahtaa. Kun tunnin hieronta on ohi, siellä tarjoillaan kuppi teetä ja sitten onkin ihanan raukea olo.


Hyvää yötä sinne (tai iltapäivä kai siellä on)!

Luukas

1 kommentti:

  1. Moi Luukas! Hienoja kuvia ja rennon näköistä meininkiä taas. Pääsitkö jo kokeilemaan sitä uutta korttitemppua (sun gmailissa ohjeet)? Onko Leo muistanut käydä mummin kanssa rantakävelyillä? Älä unohda mun aurinkolaseja sinne, koska niitä tarvitaan: täällä on nyt ollut jo monta kirkasta aurinkoista kevätpäivää ja lumet sulaa vauhdilla! Tosin eilen oli keskellä päivää monta lyhyttä lumi-, räntä- ja raekuuroa. Leena-mummokin lupasi lähettää blogiisi kommentin, katsotaan onnistuuko. Soitellaan tai yritetään skypettää pian t.isi.

    VastaaPoista