maanantai 5. maaliskuuta 2012

Rantapäivä


Tänään olemme olleet koko päivän rannalla. Oli tosi lämmin, vesikin oli varmaan yli 30 astetta. Uimme ja bodysurfasimme aalloissa, oli tosi kivaa. Kävimme myös syömässä rannan ravintolassa ja mummi söi hienon ananakseen tehdyn annoksen.Minä olen päättänyt, että tällä lomalla syön joka kerta eri ruokia. Tänään otin paistettuja nuudeleja ravuilla, taas oli tosi hyvää.


Leo kävi uintipäivän jälkeen fish spassa. Se on sellainen allas, jossa on pieniä kaloja, jotka syövät kuollutta ihoa. Tuntui kuulemma hauskalta ja nyt Leo jalat on ihan pehmeät, minäkin taidan kokeilla sitä jonain päivänä.


Aurinkoa,


Luukas


4 kommenttia:

 1. Moi Luukas, oli mukava skypettää eilen teidän punanahkojen kanssa, vaikka yhteys olikin huono. Unohtui kysyä, että näkyykö teidän bungalowin telsussa mitään lastenkanavia? Entä ootko tehnyt yhtään läksyjä? Odottelen jo sun seuraavia blogimerkintöjä! T:Isi

  VastaaPoista
 2. Moi Luukas, terveiset täältä muutama sata kilometria pohjoisemmasta Pattayalta. Viimeiset auringot on otettu ja viimeiset uinnit uitu, lähdemme Suomeen aikaisin aamulla. Mukavia lomapäiviä sinulle, Leolle ja koko porukalle.
  terveisin Helena ja Matti-ukki

  VastaaPoista
 3. Ihanaa Luukas, kun pidät matkapäiväkirjaa meidän kaikkien iloksi. Nauttikaahan lomasta ja lämpmästä hiekasta jalkojen alla, mä oon nauttinut viimeisistä hiihtoretkistä aurinkoisilla hangilla. Kerrohan matkakumppaneillesi terveisiä ja jään odottelemaan seuraavia päivityksiä!

  Marfa

  VastaaPoista
 4. Matti-ukki&Helena: Toivottavasti teidän kotimatka sujui hyvin! Terveisiä täältä koko porukalta, nähdään sitten kotisuomessa!

  Marfa: Hauskaa, että luet blogiani! Terveisiä sinne, hyviä hiihtoja. Kerro Milmalle, Verrelle ja Iljalle paljon terveisiä! Nähdään pian!

  VastaaPoista