lauantai 10. maaliskuuta 2012

Koulua paratiisisaarella


Moi! Täällä on aika paljon ruotsalaisia, jotka asuvat täällä koko talven. Yksi syy siihen on varmaan se, että meidän bungalowin vieressä on ruotsalainen koulu. Myös me Leon kanssa olemme käyneet koulua täällä. Olen tehnyt läksyjä (kiitos opettajalle niistä) , mutta sen lisäksi meillä on ollut muutakin kouluun liittyvää.



Liikassa olemme uineet ja bodysurfanneet aalloissa. Kuviksessa olemme Leon kanssa piirrelleet sarjakuvahahmoja, mietin, että teen niistä kokonaisen sarjakuvan täällä. Matikkaa on ollut silloin, kun olemme olleet kaupoissa ja on pitänyt laskea hintoja euroina. Äikässä olemme lukeneet molemmat kirjoja. Lisäksi olen keksinyt kirjoitustavan, jota kukaan ei ymmärrä.



Kässässä Leo rakensi hiekkalinnan ja minä aion tehdä simpukoista koruja. Aurinkoa!



1 kommentti:

  1. Moi Luukas - haluaisitko sinä asua Thaimaassa koko talven? Hyvä että jaksatte Leon kanssa opiskellakin välillä. Leo oli rakentanut hienon linnan! Helsingissä on 4 astetta lämmintä ja aika märkää, ei viitsi lähteä ulos. Onneksi kaikki Viasat-leffakanavat näkyy viikonlopun ajan ilmaiseksi, eilen tuli Pirates of the Caribbean 4! Lähetän muuten sulle gmailiin ohjeet sen uuden korttitempun katsomiseen heti kun saan uuden salasanan Dan & Davelta. Oletko näyttänyt paikallisille korttitemppuja?

    VastaaPoista